28 mai, 2007

Mets Fortsatt På Topp

MestMets har vært analog en tid og det er derfor på tide med en oppdatering fra Shea.

Sist uke tapte Mets den siste av tre mot Atlanta. Mets har tapt alle tre innbyrdes serier mot erkerivalen men ligger likevel godt forran dem i NL East.

Etter Braves-tapet dro Mets til Florida for helgen. Der børstet de Marlins av banen og vant 6-2 7-2 6-4. I fredagens kamp scoret de fem runs i 9th inning, på lørdag hadde Delgado to home runs og fem RBIs, mens Sosa fikk hjelp av fire stolen bases på søndag.


Maine med bare to runs i seks innings

Mandag var reisedag hjem til Shea og gjøre klart til Barry Bonds og Giants. Tirsdag ble en skikkelig toppkamp som trengte 12 innings for å kåre en vinner. på stillingen 3-3 scoret Giants en run men Delgado slo en walk-off two run home run, ga seieren til Smith og sendte Bonds hjem til hotellet uten noen home runs.

Mets klarte imidlertid ike å surfe på fire strake seiere. Onsdag ble de avspist med kun 6 hits og ingen runs. Dette ble den første shutouten i år, mens de har gjort det samme mot motstanderen tre ganger så langt. Selv om Glavine kastet syv sterke innings og ga bort bare tre runs hjelper ikke det når offense ikke klarer å materialisere seks hits til noen runs.

Mets møter Giants i natt for siste gang denne runden, El Duque kaster. Deretter kommer Arizona på besøk, de ble slått 3-1 tidligere i mai. Lørdag og søndag spiller de 19:10 norsk tid, så det er ingen unskyldninger for ikke å se kampene direkte!

Ingen kommentarer: