10 mai, 2007

We Are Back

MestMets er tilbake etter ferie, sykdom og stort arbeidspress. Redaksjonen lover daglige oppdateringer fremover!

Det er på tide å se tilbake på den første måneden. Mets hadde en usedvanlig tung Spring Training, og kommentatorer i MestMets var svært bekymret for hvordan sesongen skulle gå. Ikke minst var pitchingen svært ustabil, og deler av defence var også rusten. Lite tydet på en gjentakelse av 2006-sesongen.

Nå, etter 33 kamper er spådommene gjort til skamme. Mets er 21-12, (.636) i NL East og leder dermed ligaen sammen med Atlanta. John Maine ble kåret til NL beste pitcher i april, han har nå en ERA på 1,79 og er 5-0. Samtidig ble Jose Reyes kåret til den beste spilleren i NL for april med ,356 AVG, 26 runs, 17 stjålne baser og fem triples.


Maine – best i mai

Hele klubben har vist seg fra sin beste side. Reyes, Beltran, Alou, Green og Chavez har alle en AVG godt over .300. Maine er 5-0, Glavine er 4-1, El Duque er 2-1 før han ble skadet. Riktignok sliter Pelfrey (0-4 og fæle 6.39 ERA).


Chavez forsøker å forhindre en home run mot Arizona

Perez er den mest ustabile av dem alle. Han har pitchet noen nydelige kamper i år hvor han har hatt full kontroll. Men i neste kamp faller han fullstendig sammen. 11 april hadde han hele syv walks og tre runs over 2 2/3 innings, en bragd som bare er slått en gang i Mets’ historie, nemlig av Torrez 21. juli 1983. men Perez reiste seg ti dager senere og hadde hele 9 strike-outs og bare to runs i 6 2/3 innings. Derfor har han trygt etablert seg som den mest usikre pitcheren i stallen. Han kan pitche gull men det kan like fullt bli gråstein.


Perez - her med full kontroll

Mets har vunnet alle oppgjør bortsett fra begge mot Atlanta som har endt 2-1. Atlanta har styrket laget i forhold til i fjor hvor de endte under .500 og kommer i år til å være en beinhard konkurrent om seieren i NL East. Fint det finnes Wild Card!

Ingen kommentarer: