10 mai, 2007

Mets 5 Giants 3

Etter å ha tapt den første kampen på tirsdag vant Mets både i går og i natt og tok dermed 2 av 3 mot Barry Bonds Giants.

Mets var førstemann på scoringslisten da Gotay åpnet med en Home run i 3rd inning, etterfulgt av en Home Run fra Delgado i 4th. Men Giants kom tilbake og ledet 3-2 i 6th.


Alou og Delgado i 4th

MestMets-lesere vil huske etpar år tilbake mens Armando Benitez var en saver for klubben. Han hadde en god statistikk men hadde likevel en lei tendens til å ødelegge. Vel, Benitez spiller nå for Giants og ble satt innpå for å pitche 3-2-ledelsen i havn. Det går som det måtte gå - David Wright slår en double og Gotay og Chavez løper lett inn og fører Mets i ledelsen 5-3. Billy Wagner gjør jobben sin og pitcher en 1-2-3 inning og sendte dermed Mets hjem med 5 seiere og 2 tap på en uke.

John Maine var hovedpitcheren – han hadde før kampen MLBs beste ERA på lave 1.37. Seieren gikk imidlertid til Heilmann som tok over etter Scheonenweis i 8th. Heilmann er nå 3-2 med en 3.07 ERA.

Med seieren mot Giants avsluttet de syv bortekamper 5-2. Nå venter Milwaukee Brewers hjemme på Shea. Brewers er 24-10 (.706) og kommer rett fra en sweep mot Washington så vi kan vente hard motstand.

Ingen kommentarer: