19 mai, 2007

Mets er Kings og Queens

Shea Stadium var fyllt til bristepunktet i den første av tre kamper mot Yankees. Stemningen var så elektrisk at store deler av Queens kunne vært selvforskynt.

Mets startet som de ofte har gjort i år - Reyes med en lead-off single og scorer til slutt på en ball fra Delgado. Yankees kom imidlertid tilbake og tok ledelsen i 4th etter en to run home run av Matsui. Lykken skulle imidlertid ikke vare lengre enn til 5th da Endy Chavez kopierte Matsui og sendte ballen over gjerdet med en runner on first. Dermed førte han Mets opp til 3-2 og det holdt seg slik ut kampen.


Endy Chavez med en homerun

Oliver Perez var en klippe gjennom 7 2/3 av kampen. Bortsett fra en single og to walks i first og homerunen til Matsui hadde han stålkontroll på Yankees. Han kastet 108 baller og fikk en svært velfortjent W.


Perez

Deretter kom Smith inn og kastet 0,1 inning (goodbye Jeter). Wagner hadde som alltid en strålende save i 9th selv om det var urovekkende spennende da Yankees med runners on first og to out setter innpå Giambi. Wagner må kaste ni baller før giambi strikes out og Mets dermed tok første stikk.

Det er ett nytt lokaloppgjør i ettermiddag - da er det Glavines tur. Det blir moro.

Ingen kommentarer: