15 mai, 2007

Mets 5 Cubs 4

Glavine fikk ikke seier#295 i natt men Mets vant likevel 5-4 i en spennende kamp som ble avgjort i bottom of the 9th.

Glavine fikk en tung start med runs i både 1st og 3rd inning. Han fylte basene i 5th også men kom seg unna skadefri. Det ble bare to strike-outs over seks innings og fire hits. ERAen økte til 3.31.

Mets kom ikke på tavlen før i 4de inning da Wright slo en 2 run homerun. Mets scoret to i 6th også og stillingen i 9th inning var 4-4. Feliciano og Heilmann pitchet trygt gjennom top of the ninth for Wuertz tok over for Cubs. På stillingen 2 outs kom Reyes og slo en single. Wuertz forsøkte gang etter gang å kaste ham ut på 1ste men lykkes aldri. Han kastet så fire Balls tol Chavez før han etter tre balls til Beltran ga ham en intentional walk og sendte Delgado til å slå med bases loaded og en stadion som var på bristepunktet. Delgado fikk 10 forsøk på å treffe men Wuertz endte med fire balls, Delgado gikk og Reyes kom hjem.


Wright gratulerer Reyes

Heilmann fikk seiren og er nå 4-2 med en 3.78 ERA.

Kamp 2 av 4 mot Cubs går i natt og John Maine møter Zambrano. Maine er 5-0 med 1,79 ERA og er dermed på papiret langt sterkere enn Zambranos 3-3 (5,83). Men Maine kommer før eller siden til å tape en kamp i år han også.

Forøvrig leder Mets NL East nå etter at Atlanta tapte. Always believe!

Ingen kommentarer: